A Hallgatás (2019)

A Hallgatás (2019) online filmA Hallgatás teljes film adatlapja:

Rendező(k):
John R. Leonetti

Színészek:
Stanley Tucci
Kiernan Shipka
Miranda Otto
Kate Trotter
John Corbett
Kyle Breitkopf

A Hallgatás (2019) című film tartalma magyarul:

“Az Andrews család, az Apa, Hugh (Stanley Tucci), felesége, Kelly (Miranda Otto), siket lányuk, Ally ( Kiernan Shipka), öccse Jude ( Kylie Breitkopf) és Nagymamájiuk, Lynn ( Kate Trotter), menekülni kénytelenek egy olyan faj elöl, amelyik évszázadokig az Appalache- hegység barlangjaiban élt és hallás után tájékozódott, vadászott. Kicsit denevér- szaurusz kinézetükkel, horgas csőrükkel, szárnyaikkal mindent a magukévá tesznek. Hugh legjobb barátja, Glenn (John Corbett) is velük tart, de egy tragikus véletlen folytán áldozattá válik. A családnak, így egyedül kell menedéket keresnie, miközben a nagyvárosok már “elestek”. Járvány is fenyeget, de talán egy kies helyen megnyugvást találhatnak. Az erdőben egy kivilágított menedékházra bukkannak. De a megpróbáltatásoknak evvel nincs vége. Nemcsak a lények fenyegetik őket A “darazsak”, ahogy ők hívják őket, csak a hideget nem bírják. Ezért északra kell menekülniük. Lesz elég kitartásuk és szerencséjük, hogy véghezvigyék ezt a tervet? (Forrás: Port.hu)

A Hallgatás (2019) film előzetese magyarul vagy magyar felirattal:

A Hallgatás című film tartalma angolul:

When the world is under attack from terrifying creatures who hunt their human prey by sound, 16-year old Ally Andrews (Kiernan Shipka), who lost her hearing at 13, and her family seek refuge in a remote haven. (Forrás: IMDB.com)

A Hallgatás linkek:

DVDRip felirattal: https://vidlox.me/
DVDRip felirattal: https://verystream.com/

Ha még nem láttad az A Hallgatás című filmet moziban vagy online, akkor az alábbi oldalakon elolvashatsz kritikákat, véleményeket a filmről magyarul:

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük