Anna (2019)

Anna (2019) online filmAnna teljes film adatlapja:

Rendező(k):
Luc Besson

Színészek:
Sasha Luss
Helen Mirren
Luke Evans
Cillian Murphy
Lera Abova

Anna (2019) című film tartalma magyarul:

Anna Poliatova egy kiismerhetetlen ezerarcú nő, aki mindenkit megtéveszt. Vadítóan csábos, éles elméjű, legfőbb ismérve azonban a kegyetlen brutalitás. Képes kaméleonként átalakulni, így könnyedén megvezeti a leghírhedtebb és legrafináltabb gonosztevőket, csirkefogókat, közéleti személyiségeket is. Miután behálózta áldozatait, kíméletlenül megszabadul tőlük. Vajon mi az indítéka, honnan merít bátorságot a végzetes kihíváshoz? A végzet asszonyának története Luc Besson rendezésében jelenik meg a képernyőn. A Leon, a profi, a Nikita, valamint a Lucy rendezője bámulatos akciójelenetekkel teli filmjének könyörtelen főszereplőjét Sasha Luss alakítja. Főbb szerepben láthatjuk Helen Mirrent, Cillian Murphy-t és Luke Evans-t.. (Forrás: Port.hu)

Anna (2019) film előzetese magyarul vagy magyar felirattal:

Anna című film tartalma angolul:

Beneath Anna Poliatova’s striking beauty lies a secret that will unleash her indelible strength and skill to become one of the world’s most feared government assassins. (Forrás: IMDB.com)

Anna linkek:

CAM-HUN: https://verystream.com/
CAM-HUN: https://clipwatching.com/
CAM-HUN: https://vidlox.me/

Ha még nem láttad az Anna című filmet moziban vagy online, akkor az alábbi oldalakon elolvashatsz kritikákat, véleményeket a filmről magyarul:

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük