Csaló csajok (2019)

Csaló csajok (2019) online filmCsaló csajok teljes film adatlapja:

rendező:
Chris Addison

szereplő(k):
Timothy Simons
Douggie McMeekin
Ashley McGuire
Casper Christensen
Eloise Lovell Anderson
Philip Desmeules

Csaló csajok című film tartalma magyarul:

Adott két csalónő, Penny (Rebel Wilson) és Josephine (az Oscar- díjas Anne Hathaway), aki különböző trükkökkel csalna ki pénzt gazdag férfiakból. Josephine profi, segítőtársai is vannak, Penny kisstílű, csak néhány száz dollárra utazik. Kettejük találkozása változást hozhat Penny életében, kéri Josephine- t, tanítsa meg nagyobb trükkökre. Most már együtt dolgoznak, de mindig egymásért. Mindketten ravaszul a másik háta mögött akar érvényesülni, de ez később megbosszulja magát. Elképzelni sem tudják, hogy a francia Riviérán nem ők az egyetlenek, akik szélhámosságból gazdagodnak meg. A felismerés fájdalmas, de a vígjátéki szabályok szerint van megoldás. Egyik kiszemeltjük üzletet ajánl…. A végig sodró lendületű vígjátékot mindenki figyelmébe ajánlom! (Forrás: Port.hu)

Csaló csajok film előzetese magyarul vagy magyar felirattal:

Csaló csajok című film tartalma angolul:

Anne Hathaway and Rebel Wilson star as female scam artists, one low rent and the other high class, who team up to take down the men who have wronged them. (Forrás: IMDB.com)

Csaló csajok (2019) linkek:

Kamerás minőség: https://clipwatching.com/
Kamerás minőség: https://verystream.com/
Kamerás minőség: https://vidoza.net/

Ha még nem láttad az Csaló csajok című filmet moziban vagy online, akkor az alábbi oldalakon elolvashatsz kritikákat, véleményeket a filmről magyarul:

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük