Godzilla II. – A szörnyek királya (2019)

Godzilla II. - A szörnyek királya (2019) online filmGodzilla II – A szörnyek királya teljes film adatlapja:

rendező:
Michael Dougherty

szereplő(k):
Kyle Chandler
Vera Farmiga
Millie Bobby Brown
Ken Watanabe
Ziyi Zhang

Godzilla II – A szörnyek királya című film tartalma magyarul:

A Föld beteg, és az emberiség a betegség. De van egy gyógyszer, amely minden kórt elpusztít, és sok ezer éve itt él a világon láthatatlanul: a titánok törzse. Ezek az ősi szörnyek kegyetlenek, legyőzhetetlenek, hatalmasak és csodálatosak – ha egyszer elszabadulnak, mindent elpusztítanak, ami otthonuk ártalmára lehet. És most jönnek. Úgy érzik, az emberiség veszélyes: hát előbújnak földalatti fészkeikből, hogy egyszer és mindenkorra leszámoljanak velünk. Az ember önmagában gyenge. E mindent eldöntő, esélytelen csata során ahhoz kell segítségért fordulnia, akitől eddig rettegett: Godzillához. (Forrás: Port.hu)

Godzilla II – A szörnyek királya film előzetese magyarul vagy magyar felirattal:

Godzilla II – A szörnyek királya című film tartalma angolul:

The new story follows the heroic efforts of the crypto-zoological agency Monarch as its members face off against a battery of god sized monsters, including the mighty Godzilla, who collides with Mothra, Rodan, and his ultimate nemesis, the three headed King Ghidorah. When these ancient superspecies, thought to be mere myths, rise again, they all vie for supremacy, leaving humanity’s very existence hanging in the balance. (Forrás: IMDB.com)

Godzilla II – A szörnyek királya linkek:

DVD-Mozis hang: https://vidlox.me/
DVD-Mozis hang: https://verystream.com/
DVD-Mozis hang: https://clipwatching.com/

Ha még nem láttad az Godzilla II – A szörnyek királya című filmet moziban vagy online, akkor az alábbi oldalakon elolvashatsz kritikákat, véleményeket a filmről magyarul:

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük