John Wick: 3. felvonás – Parabellum (2019)

John Wick 3. felvonás - Parabellum (2019) online filmJohn Wick: 3. felvonás – Parabellum teljes film adatlapja:

Rendező(k):
Chad Stahelski

Színészek:
Keanu Reeves
Halle Berry
Ian McShane
Laurence Fishburne
Mark Dacascos
Asia Kate Dillon

John Wick: 3. felvonás – Parabellum (2019) című film tartalma magyarul:

John Wick (Keanu Reeves), a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket nyújtó Continentál szálloda területén gyilkolt. És ha mindez nem lenne elég, a sebesült Wickre 14 millió dolláros vérdíjat is kitűztek.
A magányos harcos a hotel igazgatójától egy órányi előnyt kap. Ám, ha a száműzött státusza életbe lép, egyetlen ember sem lesz a városban, akitől segítségre számíthat. Wick békét akar. A legenda utolsó esélye, egykori bajtársa, a dögös bérgyilkos, Sofia (Halle Berry). A nő támogatásával a profi gyilkos egy mindent elsöprő véres háborúra készül… (Forrás: Port.hu)

John Wick: 3. felvonás – Parabellum film előzetese magyarul vagy magyar felirattal:

John Wick: 3. felvonás – Parabellum című film tartalma angolul:

In this third installment of the adrenaline-fueled action franchise, skilled assassin John Wick (Keanu Reeves) returns with a $14 million price tag on his head and an army of bounty-hunting killers on his trail. After killing a member of the shadowy international assassin’s guild, the High Table, John Wick is excommunicado, but the world’s most ruthless hit men and women await his every turn. (Forrás: IMDB.com)

John Wick: 3. felvonás – Parabellum linkek:

DVD-Mozis hang: https://vev.io/
DVD-Mozis hang: https://www.flashx.pw/
DVD-Mozis hang: https://gounlimited.to/
DVD-Mozis hang: https://verystream.com/

Ha még nem láttad az John Wick: 3. felvonás – Parabellum című filmet moziban vagy online, akkor az alábbi oldalakon elolvashatsz kritikákat, véleményeket a filmről magyarul:

Láttad a John Wick 3: Parabellum című online filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük