Mami (2019)

Mami (2019) onlineMami Teljes Film adatlap:

Rendező(k):
Tate Taylor

Színészek:
Octavia Spencer
Diana Silvers
Juliette Lewis
McKaley Miller
Corey Fogelmanis
Gianni Paolo

Mami teljes film tartalma magyarul:

Néhány tizenéves lány és srác kikapcsolódást keres, ezért nekiindulnak az ohioi kisvárosnak. Útközben megszomjaznak, de mivel csak 16 évesek, sehol nem szolgálják ki őket. Megkérnek egy afro- amerikai nőt, Sue Ann- t ( az Oscar- díjas Octavia Spencer, 2011. The Help), hogy vásároljon be nekik. A nő szívesen segít, sőt felajánlja, hogy menjenek vele a házához, a pincéjében nyugodtan szórakozhatnak. A kis csapat elfogadja a meghívást és Sue Ann után kocsikáznak. A nő közli, nyugodtan hívják “Mami”- nak és felállít néhány szabályt is: Isten nevét ne vegyék a szájukra, ne köpjenek a padlóra és ne menjenek fel az emeletre. A srácok jól szórakoznak, beszáll Mami is. Maggie, aki akkor költözik a kisvárosba Édesanyjával, Ericával, kicsit furcsállja is a dolgot. De minden hétvégén ez a program, amíg a lányok észreveszik, kinek a fülbevalója, gyűrűje, karlánca tűnik el. Innentől óvatosabbak lesznek, letiltják Mamit a telefonjukról, de Sue Ann nem adja fel, minden alkalmat kihasznál, hogy magához édesgesse a fiatalokat. Kiderül, hogy a srácok szülei és Mami együtt jártak iskolába és többször megalázták a nőt. És akkor Mami beindul…
Ezt a végig izgalmas thrillert Tate Taylor rendezte, aki többek között a 2001- es Majmok bolygója remake- t is vászonra vitte.

Mami film online előzetese magyarul:

Mami című film rövid tartalma angolul:

In this new psychological horror-thriller from Tate Taylor and Blumhouse, a lonely woman befriends a group of teenagers and decides to let them party at her house. Just when the kids think their luck couldn’t get any better, things start happening that make them question the intention of their crazy host.

Mami (2019) film linkek:

Mozis minőség: https://vidlox.me/
DVDRip – Mozis Hang: https://verystream.com/


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük