Miután (2019)

Miután teljes film adatlapja:

Rendező(k):

Miután (2019) online film
Jenny Gage

Színészek:
Josephine Langford
Hero Fiennes Tiffin
Khadijha Red Thunder
Dylan Arnold
Shane Paul McGhie
Samuel Larsen

Miután (2019) című film tartalma magyarul:

Anna Todd ifjúsági regénye, a „Miután” a népszerű Wattpad közösségi oldalon indult hódító útjára, és meg sem állt a nagyvászonig. A történet Tess életét követi nyomon, aki példás tanuló, kötelességtudó lánya a szüleinek, és hűséges barátnője egy kedves fiúnak, aki hamarosan követi őt az egyetemre. Az ambiciózus Tess gondosan cenzúrázott világa teljesen kinyílik, amikor betoppan az életébe a titokzatos és lázadó Hardin Scott. Hardin mágnesként vonzza a lányt, aki arra kényszerül, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit saját magáról és a világról tudott. (Forrás: Port.hu)

Miután film előzetese magyarul vagy magyar felirattal:

Miután című film tartalma angolul:

Based on Anna Todd’s novel, AFTER follows Tessa (Langford), a dedicated student, dutiful daughter and loyal girlfriend to her high school sweetheart, as she enters her first semester in college. Armed with grand ambitions for her future, her guarded world opens up when she meets the dark and mysterious Hardin Scott (Tiffin), a magnetic, brooding rebel who makes her question all she thought she knew about herself and what she wants out of life. (Forrás: IMDB.com)

Miután online linkek:

DVD-Mozis hang: https://verystream.com/
DVD-Mozis hang: https://clipwatching.com/
DVD-Mozis hang: https://vidlox.me/

Ha még nem láttad az Miután című filmet moziban vagy online, akkor az alábbi oldalakon elolvashatsz kritikákat, véleményeket a filmről magyarul:

Láttad a After című online filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük