Undipofik (2019)

Undipofik (2019) online filmUndipofik teljes film adatlapja:

rendező:
Kelly Asbury

szereplő(k):
Pitbull
Ice-T
Kelly Clarkson
Blake Shelton
Leehom Wang
Wanda Sykes

Undipofik (2019) című film tartalma magyarul:

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek.
Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek. A kis csapat végül a Tökéletesség városában, a hibátlan játékok világában köt ki, ahol nehéz megmérettetéseken kell részt venniük. És bár a kis undik minden vágya, hogy elismerjék őket, a próbatételek során ráébrednek arra, hogy mások szeretetéhez nem a hibátlanságon keresztül vezet az út. Hisz a leges-legfontosabb dolog, ami igazán számít, hogy mindig, minden helyzetben a tökéletlenségükben tökéletes önmaguk maradjanak. (Forrás: Port.hu)

Undipofik (2019) film előzetese magyarul vagy magyar felirattal:

Undipofik című film tartalma angolul:

The free-spirited UglyDolls confront what it means to be different, struggle with their desire to be loved, and ultimately discover that you don’t have to be perfect to be amazing because who you truly are is what matters most. (Forrás: IMDB.com)

Undipofik linkek:

DVDRip mozis hanggal: https://verystream.com/
DVDRip mozis hanggal: https://clipwatching.com/
DVDRip mozis hanggal: https://vidoza.net/

Ha még nem láttad az Undipofik című filmet moziban vagy online, akkor az alábbi oldalakon elolvashatsz kritikákat, véleményeket a filmről magyarul:

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük